E-chopper verhuur – veel gestelde vragen

E-Chopper huren FAQ

Wil je bij ons een e-chopper huren, maar heb je nog wat vragen. Hier heb je een aantal veel gestelde vragen. Zit je antwoord er al tussen?

 

Vanaf 16 jaar met (brommer)rijbewijs kun je de e-choppers huren en rijden.<br />

Ja, om de e-choppers te rijden heb je een brommer of auto rijbewijs nodig.<br />

Hoe leuk dat misschien ook is, daar zijn ze toch echt niet voor bedoeld. Er zijn schitterende (duin)paden hier, maak er gebruik van.<br />

De e-choppers zijn niet gemaakt voor 2 volwassenen. De ruimte is te klein en ook de accu gaat beduidend sneller leeg. Een kind tot ongeveer 12 jaar zou wel mee kunnen. Hier zijn de voetsteuntjes ook voor bedoeld. Leuk met de familie weg!

Zeker, kijk eens op https://onwheels.fun/Routes-Renesse/. Daar vind je 5 verschillende routes. De routes kunnen makkelijk met Google Maps geladen worden voor navigatie. De e-choppers zijn voorzien van telefoonhouders die voor elk model telefoon geschikt zijn. Zo kun je veilig en makkelijk de route navigeren. Veel plezier alvast!<br />

Zeker, én niet alleen dat, als je een USB oplaadsnoer meeneemt kun je je telefoon ook nog laden tijdens het rijden. De telefoonhouder is geschikt voor elk type smartphone.