Huur een E-Scooter / E-Chopper in Renesse

Verken Renesse en omstreken op een e-chopper.

Lekker op een e-scooter (ook wel e-chopper genoemd) door Renesse en omgeving toeren, een heerlijke ervaring! De e-choppers zijn volledig elektrisch aangedreven en hierdoor muisstil. Voorzien van twee spiegels, cruise control, knipperlichten en voetsteuntjes voor eventueel een tweede persoon, cruise je over schelpenpaden richting Burgh Haamstede of over de Brouwersdam langs de watersport hotspots richting Ouddorp. Je kunt op een volle accu tot wel 120 kilometer mee rijden (afhankelijk van weersomstandigheden en lichaamsgewicht). Heb je er al zin in?

Kenmerken van onze e-chopper

  • Volledig elektrisch
  • Tot wel 120 km op een volle accu (mede afhankelijk van lichaamsgewicht en eventuele (sterke) tegenwind.
  • De SmartWheelz chopper biedt plaats voor 1 of 2 personen
  • Kleine kinderen kunnen ook mee (kinderzitje tot 28kg) – binnenkort mogelijk 
  • Krachtige motor (trekt snel op)
  • Schakelen niet nodig
  • Iedereen kan het
  • Huur voor een periode van 3 uur of de hele dag (7 uur).

Huurprijzen e-chopper

10:00 tot 13:00 uur: €45,-
14:00 tot 17:00 uur: €45,-

10:-00 tot 17:00 uur: €70,-

Extra persoon achterop: €10,-

Vanaf 16 jaar met (brommer)rijbewijs kun je de e-choppers huren en rijden.

Ja, om de e-choppers te rijden heb je een brommer of auto rijbewijs nodig.

Hoe leuk dat misschien ook is, daar zijn ze toch echt niet voor bedoeld. Er zijn schitterende (duin)paden hier, maak er gebruik van.

Ja zeker, houdt er alleen wel rekening mee dat de accu beduidend sneller leeg zal lopen (de actieradius zal eerder richting 60km gaan)

Zeker, kijk eens op https://onwheels.fun/Routes-Renesse/. Daar vind je 5 verschillende routes. De routes kunnen makkelijk met Google Maps geladen worden voor navigatie. De e-choppers zijn voorzien van telefoonhouders die voor elk model telefoon geschikt zijn. Zo kun je veilig en makkelijk de route navigeren. Veel plezier alvast!

Zeker, én niet alleen dat, als je een USB oplaadsnoer meeneemt kun je je telefoon ook nog laden tijdens het rijden. De telefoonhouder is geschikt voor elk type smartphone.