Huur een E-Scooter / E-Chopper in Renesse

Momenteel is het niet mogelijk om e-choppers te reserveren. Dit jaar (2024) zullen we in plaats van e-choppers, Brekrs gaan verhuren.

Op deze pagina vind je binnenkort meer informatie.

Verken Renesse en omstreken op een e-chopper.

Lekker op een e-scooter (ook wel e-chopper genoemd) door Renesse en omgeving toeren, heerlijk toch? De e-choppers zijn volledig elektrisch aangedreven en hierdoor muisstil. Je kunt er mee op de fietspaden rijden zonder helmplicht. Voorzien van twee spiegels, cruise control, knipperlichten en voetsteuntjes voor eventueel een kind (tot 12 jaar) achterop, cruise je over schelpenpaden richting Burgh Haamstede of over de Brouwersdam langs de watersport hotspots richting Ouddorp. Je kunt op een volle accu ongeveer 60 kilometer mee rijden. Heb je er al zin in?

Kenmerken van onze e-chopper

  • Volledig elektrisch
  • 60 km op een volle accu (mede afhankelijk van lichaamsgewicht en eventuele (sterke) tegenwind.
  • Ruimte voor eventueel een kind (tot 12 jaar)
  • Accu ruilservice
  • Krachtige motor (trekt snel op)
  • Schakelen niet nodig
  • Iedereen kan het
  • Huur vanaf 2 uur

Huurprijzen e-chopper

Vanaf 16 jaar met (brommer)rijbewijs kun je de e-choppers huren en rijden.

Ja, om de e-choppers te rijden heb je een brommer of auto rijbewijs nodig.

Hoe leuk dat misschien ook is, daar zijn ze toch echt niet voor bedoeld. Er zijn schitterende (duin)paden hier, maak er gebruik van.

De e-choppers zijn niet gemaakt voor 2 volwassenen. De ruimte is te klein en ook de accu gaat beduidend sneller leeg. Een kind tot ongeveer 12 jaar zou wel mee kunnen. Hier zijn de voetsteuntjes ook voor bedoeld. Leuk met de familie weg!

Zeker, kijk eens op https://onwheels.fun/Routes-Renesse/. Daar vind je 5 verschillende routes. De routes kunnen makkelijk met Google Maps geladen worden voor navigatie. De e-choppers zijn voorzien van telefoonhouders die voor elk model telefoon geschikt zijn. Zo kun je veilig en makkelijk de route navigeren. Veel plezier alvast!

Zeker, én niet alleen dat, als je een USB oplaadsnoer meeneemt kun je je telefoon ook nog laden tijdens het rijden. De telefoonhouder is geschikt voor elk type smartphone.

Meer informatie? Kijk op onwheels.fun