E-Chopper Vermietung in Renesse

 

Erkunden Sie Renesse und seine Umgebung mit einem E-Chopper.

Lekker op een e-scooter (ook wel e-chopper genoemd) door Renesse en omgeving toeren, heerlijk toch? De e-choppers zijn volledig elektrisch aangedreven en hierdoor muisstil. Je kunt er mee op de fietspaden rijden zonder helmplicht. Voorzien van twee spiegels, cruise control, knipperlichten en voetsteuntjes voor eventueel een kind (tot 12 jaar) achterop, cruise je over schelpenpaden richting Burgh Haamstede of over de Brouwersdam langs de watersport hotspots richting Ouddorp. Je kunt op een volle accu ongeveer 60 kilometer mee rijden. Heb je er al zin in?

Kenmerken van onze e-chopper (Spyder Wheelz)

 

  • Vollständig elektrisch
  • 60 km mit einer vollen Batterie
  • Zimmer für ein Kind (bis zu 12 Jahren)
  • Batteriewechsel-Service
  • Kraftvoller Motor (zieht schnell hoch)
  • Schalten nicht erforderlich
  • Jeder kann es tun
  • Miete ab 2 Stunden

Huurprijzen e-chopper

tot 2 uur: 25 euro
tot 4 uur: 35 euro
tot 8 uur: 55 euro

 

 

Ja, om de e-choppers te rijden heb je een brommer of auto rijbewijs nodig.

Hoe leuk dat misschien ook is, daar zijn ze toch echt niet voor bedoeld. Er zijn schitterende (duin)paden hier, maak er gebruik van.

De e-choppers zijn niet gemaakt voor 2 volwassenen. De ruimte is te klein en ook de accu gaat beduidend sneller leeg. Een kind tot ongeveer 12 jaar zou wel mee kunnen. Hier zijn de voetsteuntjes ook voor bedoeld. Leuk met de familie weg!

Zeker, kijk eens op https://onwheels.fun/Routes-Renesse/. Daar vind je 5 verschillende routes. De routes kunnen makkelijk met Google Maps geladen worden voor navigatie. De e-choppers zijn voorzien van telefoonhouders die voor elk model telefoon geschikt zijn. Zo kun je veilig en makkelijk de route navigeren. Veel plezier alvast!

Zeker, én niet alleen dat, als je een USB oplaadsnoer meeneemt kun je je telefoon ook nog laden tijdens het rijden. De telefoonhouder is geschikt voor elk type smartphone.

 

Mehr Informationen? Schauen Sie sich onwheels.funan

Und auf: spyderwheelz.com