Beschikbaarheid e-choppers Renesse

“Zijn er nog e-choppers beschikbaar voor vanmiddag? “

“Ik wil volgende week met een groep van 15 man e-choppers huren. Zijn er nog genoeg beschikbaar.”

De antwoorden op deze vragen zijn snel en makkelijk te beantwoorden via deze link: https://onwheels.fun/locations/fixabike/

1. Selecteer de gewenste datum

2. Wacht even tot de datum geladen is (dit kan bij drukte tot wel 10 seconden duren)

3. Vervolgens zie je een scherm wat lijkt op deze:

4. Je ziet dan voor elke tijdsperiode hoeveel e-choppers er nog beschikbaar zijn. In het voorbeeld hierboven zijn er bijvoorbeeld nog 7 e-choppers beschikbaar voor het tijdslot 14:00-18:00 uur.

Heb je nog andere vragen over de e-choppers?

Kijk hier eens tussen 😉

Vanaf 16 jaar met (brommer)rijbewijs kun je de e-choppers huren en rijden.

Ja, om de e-choppers te rijden heb je een brommer of auto rijbewijs nodig.

Hoe leuk dat misschien ook is, daar zijn ze toch echt niet voor bedoeld. Er zijn schitterende (duin)paden hier, maak er gebruik van.

De e-choppers zijn niet gemaakt voor 2 volwassenen. De ruimte is te klein en ook de accu gaat beduidend sneller leeg. Een kind tot ongeveer 12 jaar zou wel mee kunnen. Hier zijn de voetsteuntjes ook voor bedoeld. Leuk met de familie weg!

Zeker, kijk eens op https://onwheels.fun/Routes-Renesse/. Daar vind je 5 verschillende routes. De routes kunnen makkelijk met Google Maps geladen worden voor navigatie. De e-choppers zijn voorzien van telefoonhouders die voor elk model telefoon geschikt zijn. Zo kun je veilig en makkelijk de route navigeren. Veel plezier alvast!

Zeker, én niet alleen dat, als je een USB oplaadsnoer meeneemt kun je je telefoon ook nog laden tijdens het rijden. De telefoonhouder is geschikt voor elk type smartphone.

Meer informatie? Kijk op onwheels.fun