Onze fietsverhuur fietsen

Onze huurfietsen

We zijn trotse dealer van TREK. Daarom ook voornamelijk TREK in ons fietsverhuur assortiment. De meeste huur e-bikes zijn van TREK en ook alle mountainbikes. Los van deze prachtige TREK fietsen hebben we natuurlijk ook tandems, aanhangers (kind en hond), bakfietsen (e-bakfietsen en gewoon), kinderfietsen, kinder mountainbikes, kinderzitjes (voor en achter), driewielers (ook elektrisch) en scootmobielen

Onze huur e-bikes

TREK District+ 6 / QWIC Premium MN7 / Bikkel Leva

Alledrie heerlijke e-bikes met middenmotoren. Naast hoofdzakelijk de TREK, QWIC en Bikkel e-bikes hebben we ook nog e-bikes van Voque, Trenergy en andere merken. Deze lopen er de komende jare uit.

De e-bikes zijn bij ons voorzien van 400wh/500wh (Bikkel) accu’s, genoeg voor ongeveer 70km fietsplezier (bij gelijkmatig gebruik van de 4 standen eco/tour/sport/turbo).

Een e-bike is de perfecte manier om veel van ons mooie eiland (en er buiten) te zien en ervaren. Je fiets er zonder problemen mee over de Brouwersdam naar Ouddorp voor een lunch en weer terug. Of via de Oosterscheldekering naar het bijna net zo leuke (als Renesse) Domburg of Middelburg. Genoeg te zien en beleven met een e-bike in Zeeland!

Onze huur mountainbikes

TREK Marlin 7

De Marlin 7 is de basisuitvoering van een racewaardige mountainbike. Door de soepele, lichtgewicht RockShox voorvork en de betere afmontage is het de ideale keuze voor beginnende rijders die een snelle crosscountry-hardtail willen die niet onderdoet voor onze meer duurdere racebikes.

Ook voor de beginnende mountainbiker een uitstekende fiets omdat het niet een te sportieve zit van je vraagt.
We zitten vlak bij één van de hoogste gewaardeerde MTB routes van Nederland. Geen MTB bij je en toch even genieten van deze fantastische route? De TREK Marlin 7 staat voor je klaar.