Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Word jij enthousiast van tevreden klanten? Heb jij iets met mooie fietsen, wielrennen, mountainbiken? Wil jij deel uitmaken van een fris nieuw team? Kom dan werken bij Fixabike, de fietsenwinkel van het zonnige Renesse.

Waar staan wij voor?
Bij Fixabike streven wij naar onberispelijke klantenservice. Wij zijn blij als een klant zich geholpen voelt en met een goed gevoel de deur uit gaat. We bereiken dit sámen, als een team.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een gedreven persoon, die zich weet te verplaatsen in de klant. Iemand die de juiste vragen weet te stellen om tot een passend advies te komen (of dat wil leren). Van fietsbel tot exclusieve e-mountainbike. Iemand die het leuk vindt om verschillende werkzaamheden op te pakken en ziet wat er nodig is op dát moment. Je spreekt een woordje Engels en/of Duits. Je hebt enige werkervaring en je wilt graag bijleren (waar nodig).

Wat ga je doen?

  • klanten helpen bij hun aankoop
  • huurfietsen en andere huurartikelen uitgeven en innemen
  • reparaties aannemen
  • de winkel op orde houden
  • meedenken over mogelijke verbeteringen
  • overige administratieve werkzaamheden uitvoeren

Waarom deze kans aangrijpen?

Je komt te werken op een mooie locatie in hartje Renesse, vlakbij de terrasjes en op een kilometer afstand van het strand. Het werk is zeer afwisselend; je werkt veel buiten bij mooi weer. Het grootste gedeelte van het jaar hangt er een prettige vakantiesfeer onder de klanten en dat werkt aanstekelijk; regelmatig gaan we met het team mountainbiken en/of een hapje eten. We laten jou meedenken: jouw frisse blik op de winkel en de werkprocessen wordt gewaardeerd. Kortom, een zonnige en uitdagende baan!

Periode: in overleg (als je uitblinkt dan zit er een dienstverband in)
Aantal uur: 38 uur
Salaris: volgens CAO (op basis van ervaring) + bonus op basis van jouw resultaten
Overige vergoedingen: korting op onze producten, reiskostenvergoeding
Werkdagen: in overleg, maar in ieder geval één weekenddag
Opleiding: naast interne coaching bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan een verkooptraining van één van onze populaire merken.

Ben je geïnteresseerd? En wil je alvast een indruk achterlaten? Stuur dan de gegevens die jij graag met ons wilt delen naar [email protected]

We kijken er naar uit jou te ontmoeten!