Over ons

Fixabike Fietsverhuur Renesse.

Op de mooiste plek in Renesse, in hartje centrum vind je Fixabike Fietsverhuur Renesse. Gerund door twee broers, Niels en Koen, wordt je hier iedere dag op een warme manier begroet.

Samen met onze collega’s genieten we van blije klanten. Hier zetten we ons dan ook elke dag voor in. Naast een fietsenwinkel met prachtige merken, een drukke werkplaats, helpen we alle bezoekers van ons mooie Zeeuwse eiland onder de naam Fixabike Fietsverhuur Renesse aan stijlvolle en degelijke huurfietsen.

From2007To2017

Hier zijn we begonnen, naast het oude pand van de Rabobank (voor wie dat nog weet). Later betrokken we het naburige pand er nog bij omdat we toch wel een klein beetje ruimte te kort hadden

From2018To2018

Foto van het pand van Fixabike in 2018

Helaas, toen opeens waren er sloop en herbouwplannen voor het (oude Rabobank) pand waar we in zaten (nu Libequin geworden). We moesten er uit. Waarheen? Een prachtig mooi pand op het ‘industrieterrein’ van Renesse was onze enige optie. We hadden veel ruimte, maar toch wel beetje (te) ver bij onze klanten vandaan?

From2019To2019

Het pand van Fixabike in 2019Terug in het centrum \o/ Wat zijn we blij met deze locatie. Oke, we hebben nu nog wat ruimte gebrek, maar dat wordt snel opgelost…

From2020ToTot nu

Het pand van Fixabike in 2020
Op dezelfde prachtige locatie teruggekeerd (na een kortstondig tijdelijk verblijf op de Korte Zoom wegens verbouwing), midden in het centrum, nu met aangebouwde showroom.