vakantiekracht / weekendkracht

Wil jij in de weekenden en vakanties van de zon genieten en tegelijkertijd ook wat bijverdienen? Wil jij deel uitmaken van een gezellig team? Kom dan werken bij Fixabike, dé fietsenwinkel van het zonnige Renesse.

Waar staan wij voor?
Bij Fixabike streven wij naar de beste klantenservice. Wij zijn blij als een klant zich geholpen voelt en met een goed gevoel de deur uit gaat. We bereiken dit sámen, als team. Met jou erbij!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiast en sociaal persoon, die de handen uit de mouwen wil steken. Iemand die het leuk vindt om verschillende werkzaamheden op te pakken en ziet wat er op dat moment nodig is. Je vindt het leuk om contact te hebben met mensen en je spreekt een woordje Engels en/of Duits.

Wat ga je doen?

  • huurfietsen en andere huurartikelen uitgeven en innemen
  • de huurfietsen even afspuiten als ze terugkomen
  • bijdagen aan een nette en geordende winkel
  • klanten te woord staan en helpen waar mogelijk

Waarom deze kans aangrijpen?
Je komt te werken op een mooie locatie in hartje Renesse, vlakbij de terrasjes en op een kilometer afstand van het strand. Het werk is afwisselend; je werkt veel buiten bij mooi weer en je hebt flexibele werktijden. Van mei tot en met september hangt er een gezellige vakantiesfeer onder de klanten en dat werkt aanstekelijk; regelmatig gaan we met het team mountainbiken en wat drinken/ hapje eten. Kortom, een gezellige en zonnige baan!

Periode/ werkdagen: tijdens het paasweekend, hemelvaart, meivakantie, pinksterweekend, op zaterdagen in juni en zoveel mogelijk dagen in juli, augustus en september.
Werktijden: 9:00 tot 17:30u OF 9:00 tot 14:00 & 15:00 tot 18:00 (tussendoor
even lekker naar ‘t strand )
Contract: nulurencontract
Uurloon: afhankelijk van je leeftijd en ervaring (tussen 7 en 15 euro)
Overige vergoedingen: korting op onze producten, een leenfiets (e-bike) mocht je op fietsafstand wonen.

Ben je geïnteresseerd? En wil je alvast een indruk achterlaten? Stuur dan de gegevens die jij graag met ons wilt delen naar [email protected]

We kijken er naar uit jou te ontmoeten!