Aanbod

Onze huurfietsen en accesoires

Gazelle Esprit C7

De robuuste stadsfiets rijdt heerlijk licht dankzij het lichtgewicht aluminium frame met 7 Shimano Nexus versnellingen

Gazelle Paris C7 HMB / Batavus Wayz E-Go Comfort

Beide fietsen zijn uitgerust met een Bosch Active Line middenmotor. De lichte Active Line-motor ondersteunt de eBikes tot 25 km/u zonder storende bijgeluiden en biedt een harmonische acceleratie

Ze zijn bij ons voorzien van 400w accu’s, genoeg voor ongeveer 70km fietsplezier (bij gelijkmatig gebruik van de 4 standen eco/tour/sport/turbo).

Een e-bike is de perfecte manier om veel van ons mooie eiland (en er buiten) te zien en ervaren. Je fiets er zonder problemen mee over de Brouwersdam naar Ouddorp voor een lunch en weer terug. Of via de Oosterscheldekering naar het bijna net zo leuke (als Renesse) Domburg of Middelburg. Genoeg te zien en beleven met een e-bike in Zeeland!

We hebben van diverse merken kinderfietsen. Er zit vast wel wat voor u(w kind) tussen. Bijvoorbeeld de Bike Fun Crash Bike kinder MTB

De fonkelrode Merida mountainbikes schitteren je al tegemoet. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze rijden ook heerlijk, zowel on the road als off road. Gedeeltelijk afgemonteerd met Shimano XT schakelen ze licht en remmen ze goed. Echte eye catchers zijn het!

Ook voor de beginnende mountainbiker een uitstekende fiets omdat het niet een te sportieve zit van je vraagt.
We zitten vlak bij één van de hoogste gewaardeerde MTB routes van Nederland. Geen MTB bij je en toch even genieten van deze fantastische route? De Merida Big Nine 300 staat voor je klaar.

Zannata Z29e Bosch / Leader Fox

De Zannata Z29e is een lichte mountainbike met sterke Bosch middenmotor (Performance Line). Je kunt hier in de omgeving goed mountainbiken. Zo ligt één van de meest populaire mountainbike routes om nog geen 10 km afstand en de MTB-route Kop en Zuidkust Schouwen-Duiveland ligt letterlijk voor onze deur.

De MTB Route Kop en Zuidkust Schouwen-Duiveland is 44 of 67 km bij elkaar (door Renesse). Voor velen op de ‘gewone’ MTB toch iets te lang. Toch een keer doen? Pak de Zannata Z29e of de Leader Fox E-MTB

Een tandem is altijd weer leuk om te rijden! We hebben verschillende tandems in het assortiment:

De tandem van het oer Nederlandse merk Sparta is de Double X. Hiermee verken je op een leuke manier de Schouwse wegen en natuurgebieden.

De Spirit for 2 is een superlichte tandem die wat sportiever is dan de Double X tandem van Sparta.

Deze MC Tandem is de meeste sportieve tandem die we hebben. Hij heeft 27 versnellingen en licht van gewicht.

Dan hebben we ook nog Co-Pilot tandems voor ouders met (kleine( kinderen). Het kind gaat voorop (kan mee trappen, maar ook makkelijk instelbaar dat hij/zij niet hoeft mee te trappen) en de ouder achterop (en stuurt).

Als laatste hebben we nog diverse tandems van andere merken.

De gazelle cabby is een super leuke manier om je kinderen of honden mee te nemen. Hij is groot genoeg om twee kinderen (in veiligheidsgordels) naast elkaar te vervoeren of een maxi-cosi (deze wordt vast geklikt in de doorvoor bedoelde beugels).

De Gazelle Cabby heeft 7 versnellingen en lijkt qua stuurgedrag nog best veel op een gewone fiets. Vaak is maar een paar minuten fietsen genoeg om gewend te zijn aan de cabby. Een laagdrempelige bakfiets!

Ons ander model bakfiets is de Troy bakfiets, voorzien met 7 (Shimano) versnellingen zodat u licht kan fietsen. Deze bakfiets is uitgevoerd met twee handremmen en Led verlichting voor en achter. Hij heeft een grote stevige houten bak en heeft ruimte voor vier kinderen of voor een hond(en).

De Voque carry 3 bakfiets heeft een sterke middenmotor en biedt ruimte voor in totaal 4 kinderen (voor honden ook geschikt).

Wat slechter weer? Geen probleem, je kunt de zitruimte voor makkelijk overdekken met een regendichte hoes (met doorkijk raampjes). Kinderen genieten hier doorgaans erg van.
Papa en mama ook, want de krachtige middenmotor doet z’n werk goed. Je kunt kiezen tussen vijf verschillende niveaus van ondersteuning.

We hebben een groot aantal kinder en hondenaanhanger. In de kinderaanhangers passen 2 (kleine) kinderen, in de hondenaanhanger een hond tot 35-40kg.

Voor baby’s raden we de Gazelle Cabby bakfiets aan met houder voor een maxi-cosi.

Kinderzitjes hebben we van het merk Polisport, zowel voor als achter.

De achterzitjes zijn voor kinderen van 15 tot 22kg.

Het voorzitje voor kinderen van 9 tot 15 kilo (ongeveer 9 maanden tot 3 jaar).

Voor montage van het kinderzitje voor kunt u bij ons gereedschap lenen en krijgt u een montage instructie. Wij kunnen het ook voor u doen voor 5 euro.

Al onze fietsen hebben snelbinders, maar soms is zo’n mandje of tas toch even wat makkelijker. Het mandje wordt achterop de fiets gemonteerd ( we hebben geen fietsen met voordragers).

Zeker als u gaat mountainbiken geen overbodige luxe. We hebben zowel helmen voor kinderen als volwassenen.

Een Scootmobiel huren in Renesse

We verhuren ook scootmobielen. Op zoek naar een scootmobiel tijdens u bezoek aan of vakantie in Renesse om omgeving? Reserveer ze simpel en snel online

We hebben twee verschillende klassen in de scootmobielen verhuur. De luxe scootmobielen hebben meer comfort, zijn jonger van leeftijd en hebben een grotere actieradius. Vaak zijn ze ook sneller (15km/uur)

Hieronder de huurprijzen van de normale en de luxe scootmobielen