Test een TREK Marlin

TREK Marin mountainbike testen of kopen?

Kom dan eerste naar het bijna altijd zonnige Renesse, één van meest populaire badplaatsen van Nederland.

Maar mensen komen niet alleen voor zon zee en strand deze kant op. Renesse ligt op een steenworp afstand van één van hoogst gewaardeerde mountainbike routes van Nederland (Westenschouwen / Burg Haamstede.

Probeer / test een TREK Marlin - de best verkopende fiets van TREK.

Niet heel verwonderlijk, voor de TREK Marlin prijzen kun je eigenlijk geen beter alternatief vinden. De mooie kleurencombinaties gecombineerd met de hoge kwaliteit van frame en lak maken het een absolute eerste keuze voor de beginnende tot half gevorderde mountainbiker.

De prijzen van TREK Marlin beginnen al op 450 euro voor het instapmodel (de TREK Marlin 4) tot 1329 voor het beste TREK Marlin model, de Marlin 8.

Benieuwd naar hoe zo'n toffe TREK Marlin rijdt?

Langs onze TREK winkel Fixabike loopt de mountainbike/gravelbike route Burgh Haamstede (in totaal 44 km voor de fanatiekelingen). Je kunt direct vanuit de winkel wegfietsen via de bekende bewegwijzering voor mountainbike routes (het driehoekje met de 2 rondjes er onder). Het is een prachtige route langs duinen, zee, strand en bos. Na een kilometer of 12 kom je uit in boswachterij Westenschouwen. Hier begint de MTB route Westenschouwen (bijna altijd in de top 10 van beste MTB routes van Nederland). Hier kun je de TREK Marlin pas echt even goed testen. Deze route bevat een paar pitte klimmetjes, leuke vlotte afdalingen en een werkelijk prachtige natuur om van te genieten. Na het rondje van 8 km gedaan te hebben, kun je via de eveneens prachtige vroongronden terugkeren naar onze winkel. Of, voor degene die niet genoeg kunnen krijgen van de TREK Marlin, de 44 km durende MTB route van Burgh Haamstede vervolgen alvorens deze route te eindigen bij Fixabike.

TREK Marlin huur mountainbikes

Wil je Trek Marlin eens proberen of testen? Huur er eentje bij Fixabike TREK dealer Renesse. Al vanaf 15 euro (voor 4 uur) kun je de TREK Marlin uitvoerig proberen / testen.

Wil je hem een paar dagen of zelfs een week huren, geen probleem. Dat kan natuurlijk ook.

We kunnen vervolgens helemaal voorstellen dat je na die testrit denkt, ik WIL zo’n TREK Marlin! Dan denken we je natuurlijk direct met je mee.

Hij is bij ons te koop in veel uitvoeringen/kleuren. Daarnaast krijg je de betaalde huurprijs direct als korting en ook een gratis bidonhouder met gratis bidon. 

Direct een Trek Marlin huren?

De TREK Marlin mountainbikes zijn wat ons betreft de mooiste mountainbikes die je kunt kopen voor die prijsklasse. (Overigens niet alleen in die prijsklasse!)

Kom een TREK Marlin test rijden!